Γιατί sublimation;

Έντονα χρώματα, απαλή υφή, allover σχέδια, ταχύτητα εκτύπωσης και πάνω από όλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτά είναι κάποια μόνο προτερήματα της εκτύπωσης sublimation.

Σε τι ύφασμα μπορώ να τυπώσω;

Όλα τα υφάσματα που έχουν σαν σύνθεση τους τον πολυεστέρα σε βαθμό τουλάχιστον 50% είναι κατάλληλα για εκτύπωση sublimation. Με τα πολυεστερικά υφάσματα να έχουν εξελιχθεί πλέον σε απίστευτα υψηλά επίπεδα και αφήνοντας πίσω την παλιά κάκιστη τους ποιότητα, είναι πλέον πάρα πολλές οι εφαρμογές. Μερικές από τις εφαρμογές εκτύπωσης sublimation είναι: Γυναικεία και ανδρικά ρούχα μόδας, t-shirt, κολάν, τσάντες, πετσέτες, μαγιό, μαξιλάρια, σεντόνια  κ.α..

%

Ταχύτητα εκτύπωσης

%

Φωτεινότητα χρωμάτων

%

Αντοχή

%

Αποτέλεσμα

Βήματα εκτύπωσης sublimation

Σχεδιασμός

Σε αυτό το βήμα γίνετε επεξεργασία της εικόνας ή του σχεδίου μας ειδικά για την εκτύπωση sublimation έτσι ώστε να επιτύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Εκτύπωση

Το σχέδιο μας αφού έχει επεξεργαστεί κατάλληλα «μορφοποίηση χρωμάτων, επιλογή προφίλ χρωμάτων και παραμετροποίηση διαστάσεων » αποστέλλεται για εκτύπωση στο ειδικό χαρτί.

Πρέσα

Στο τελευταίο στάδιο το εκτυπωμένο χαρτί περνάει μαζί με το ύφασμα από θερμαινόμενη σταθερή ή κυλινδρική πρέσα και το σχέδιο πλέον περνάει με την μέθοδο της εξάχνωσης στο ύφασμα.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας ;